Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 2019.

Η Lakshmiboutique προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Η Lakshmiboutique έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της θα γίνει ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι οι προσπάθειες προσβασιμότητας του ιστότοπου βοηθούν όλους τους χρήστες και ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο www.lakshmiboutique.gr
Το www.lakshmiboutique.gr καθιστά διαθέσιμο το Widget Προσβασιμότητας Web του UserWay τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο www.lakshmiboutique.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας www.lakshmiboutique.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών
Η Lakshmiboutique συνεχίζει τις προσπάθειές της να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα της τοποθεσίας και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για εμάς με αναπηρίες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το www.lakshmiboutique.gr με το Accessibility Scanner του UserWay για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του www.lakshmiboutique.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή εντοπισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Εδώ για σένα
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο www.lakshmiboutique.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών Lakshmiboutique ως εξής:

Email: info@lakshmiboutique.gr

Με την αρωγή του Userway

Image

Πιστοποίηση μηδενικών σφαλμάτων προσβασιμότητας από τους οργανισμούς:

Image
Image

 

 

 

 Αθανασίου Κοκκώνη 7, 24400, Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2763024063
6945184383
info@lakshmiboutique.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9:00-14:30,
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:30 & 17:00-21:00

Follow Us

follow us on facebook

follow us on instagram

 

ssl

achecker

wave

e-lianiko

Copyright lakshmiboutique.gr ©2021. All Rights Reserved.
Developed by webthink.gr

Search